на този етап от турнира. Утре са мачовете: Марек - Локомотив (Пловдив) и Литекс - Черно море. Също днес Славия и Лудогорец ще изиграят отложения си мач от петия кръг на Първа лига. "Белите" посрещат своя съперник на стадион "Александър Шаламанов" от 15:00 ч. "Орлите" трябва да гонят задължителна победа в столицата, ако искат да запазят шансове да завършат годината на първо място в класирането.
Футболните мачове днес: всички Футболни мачове по всички телевизии26 Ноември, Събота, 09:59 часа за Събота, 26 Ноември 2022 Сподели 08:00 Футбол: Англия - САЩ мач от група B на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 /п/ Футбол: Черноморец Балчик - Ботев Пловдив Sesame Купа на България (2022-23) /п/ 09:00 Тенис: Мач 2 Купа Дейвис (2022), полуфинал, мач 2 /п/ 09:30 Футбол: Бърнли - Блекбърн Роувърс Чемпиъншип (2022-23) /п/ ФИФА Световно първенство 2022: Нидерландия - Еквадор, среща от груповата фаза 10:00 Дневник: ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 предаване за ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 /п/ 10:30 "На световното днес" предаване за ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 "Домът на футбола" предаване за български футбол (2022-23) /п/ 11:00 Тенис: Мач 3 Купа Дейвис (2022), полуфинал, мач 3 /п/ 11:30 Днес на Световното първенство по футбол Футбол: Бракнел Таун - Ипсуич Таун ФА Къп (2022-23) /п/ 11:50 Къщата на Шумникови - Когато майката на Линкълн го записва в детски отбор по футбол, Линкълн убеждава Лин да заеме мястото му.
Те ще бъдат домакини в своите срещи, а победителят ще бъде определян в един мач. Двубоите от този етап трябва да се изиграят в седмицата 29 ноември - 1 декември. След това ще бъде изтеглен и жребият за осминафиналите, като в урната ще попаднат всички двойки, всяка от които ще получи номер. Домакин ще бъде класиралият се отбор от първата.
ЦСКА е без наказаните Тибо Вион и Брадли Де Нойер, а най-вероятно почивка ще получат и голяма част от титулярите. Домакините се готвят за истински празник в града, като се очаква да дойдат и много фенове на ЦСКА. Днес ще се изиграят още два двубоя от първия кръг на турнира: Миньор Перник - Берое и Севлиево - ЦСКА 1948. Мачовете започват в 13:30 ч. Ботев Пловдив, Спартак Варна, Лудогорец, Локомотив София, Левски, Славия, Марица Пловдив, Чавдар Етрополе, Витоша Бистрица, Арда и Септември София вече се класираха за 1/8-финалите. Днес Марица Пловдив приема Арда Кърджали от 13:30 ч.
[Спорт на живо-] Гигант Съединение ЦСКА мач на живо
bg може да следите още 1000+ футболни надпревари от над 90 страни по целия свят. Просто кликнете върху името на държавата от менюто вляво и изберете Вашето състезание (резултати от първенството, купата на страната на живо, друг турнир). Услугата ЦСКА София scores е в реално време и се обновява автоматично. Следващи мачове: 26.
[[[ПОТОК**]]*] Черноморец Балчик Ботев гледате мача на
ЦСКА стартира за Купата, Славия и Лудогорец ще изиграят отложения си мач - По света и у нас - БНТ НовиниОтборът на ЦСКА започва участието си в турнира за Купата на България с гостуване на третодивизионния Гигант Съединение. Мачът е днес от 12:00 ч. "Армейците" са се прицелили към четвърто поредно участие във финала на Купата, след като в последните три години на два пъти губиха в решаващия мач за трофея, а веднъж триумфираха с Купата.
Днес теглят жребия за два кръга на Sesame Купа на БългарияДнес ще бъде теглен жребият за 1/16 и 1/8-финалите на Sesame Купа на България. Церемонията в Бояна започва в 12:00 часа и ще бъде проследена на живо по Sportal TV и Sportal. bg. В 1/16-финалите участие ще вземат класиралите се отбори от предварителните кръгове (Втора и Трета лига), които ще се изправят срещу отборите от efbet Лига.
Програма на мачовете днес: Футбол на живо по ТВ и Онлайн
[[спорт на живо##]+] Гигант Съединение ЦСКА гледате
// След като Луси... 12:00 Снежни бебета - Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята.... ФИФА Световно първенство 2022: Англия - САЩ, среща от груповата фаза Футбол: Тунис - Австралия мач от група D на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 директно Футбол: Гигант Съединение - ЦСКА Sesame Купа на България (2022-23) директно Тунис - Австралия - мач от от група D на ФИФА световно първенство по футбол Катар 2022, директно УЕФА Шампионска лига: Челси - Милан, групова фаза 13:00 Футбол: Арсенал - Челси класика от Висшата лига (1996-97) /п/ 13:30 Футбол: Саутхямптън - Лестър Сити класика от Висшата лига (2019-20) /п/ 14:00 ФА Къп: Преди кръга предаване за английски футбол (2022-23) /п/ УЕФА Шампионска лига: Лайпциг - Селтик, групова фаза Тенис: Мач 1 Купа Дейвис (2022), полуфинал, мач 1 директно 14:30 ФИФА Световно първенство 2022: Трето полувреме 14:45 Футбол: Кингс Лин Таун - Стивънидж ФА Къп (2022-23) директно 15:00 ФИФА Световно първенство 2022: Полша - Саудитска Арабия, среща от груповата фаза пряко предаване от Доха Футбол: Славия - Лудогорец efbet Лига (2022-23) директно 16:00 УЕФА Шампионска лига: Виктория Пилзен - Байерн, групова фаза Тенис: Мач 2 Купа Дейвис (2022), полуфинал, мач 2 директно 16:55 17:00 Футбол: Реджина - Дженоа Серия Б на Италия (2022-23) /п/ Футбол: Форест Грийн Роувърс - Алвчърч ФА Къп (2022-23) директно 17:30 Футбол: Дунав - ЦСКА класика efbet Лига (2016-17) /п/ 18:00 ФИФА Световно първенство 2022: Франция - Дания, среща от груповата фаза пряко предаване от Доха УЕФА Шампионска лига: Атлетико Мадрид - Брюж, групова фаза Тенис: Мач 3 Купа Дейвис (2022), полуфинал, мач 3 директно 19:30 Колоездене на писта: Шампионска лига в Сен-Кентен ен Ивелин, директно 19:55 20:00 "Истории от Висшата лига" предаване за английски футбол (2022-23) /п/ УЕФА Лига на Конференциите: Андерлехт - Уест Хям Трета среща от груповата фаза повторение 20:30 ФИФА Световно първенство 2022: Тунис - Австралия, среща от груповата фаза 21:00 Футбол: Уест Хям Юнайтед - Брадфорд Сити класика от Висшата лига (1999-00) /п/ Футбол: Аржентина - Мексико мач от група C на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 директно Аржентина - Мексико - мач от група C на ФИФА световно първенство по футбол Катар 2022, директно 22:00 УЕФА Шампионска лига: Ливърпул - Рейнджърс Трета среща от груповата фаза повторение 23:15 23:30 Футбол: Ипсуич Таун - Дарби Каунти Лига 1 на Англия (2022-23) /п/ 23:55 Барбароните - Докато са на ски, барбарончетата правят иглу.
08:25HBO 3: "Тенет", екшън - трилър, САЩ, 2020; реж. Кристофър Нолан, с Дж... 08:30MovieStar: Племето на дъгата 08:30bTV Cinema: "Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Морето на чудовищата"... 08:35Cinemax 2: "Калифорния", криминален, Италия, 2021; реж. Алесандро Кас... 08:35HBO: "Методът Уилямс", биографична драма, САЩ, 2021; реж. Рейналдо Ма... 08:45Film Box: Променливи басни: Три прасенца и едно бебе Анимация, Семеен... 09:00Cinemax: "Гроги от любов ", романтика, САЩ, 2002; реж. Пол Томас Анде...
ЦСКА София livescore, резултати на живо, програма, Гигант Съединение - ЦСКА София на живоПОМОЩ: Това е страницата ЦСКА София - резултати на живо в секция Футбол. В нея Flashscore. bg предлага ЦСКА София livescores, крайни резултати и частични развои, класиране на отбора и статистика от мачовете му (голмайстори, червени картони, сравнение на коефициентите,... ). Освен резултатите на ЦСКА София във Flashscore.
Синът на Електричката: Гигант може да сътвори изненада
Барбадан и Барбалена решават кой от тях е най-смел. // Барбадей създава вакуумен... Тв програма на Футболните мачове днес: всички Футболни мачове по всички телевизии. Информацията и категоризацията на предаванията на Футболни мачове и други се извършва автоматично и са възможни грешки и пропуски. 08:00Cinemania: СКЪПА ПРУДЪНС драма Франция 2010 08:20TV1000: Мисис Браун, Ирландия, Великобритания, САЩ, биографичен/драма/р...
Спортни новини стр. [8] - Телеграф
09:15Filmbox Extra: Луд за връзване Комедия САЩ 2008 09:15HBO 2: "Тайната на скрития град", фентъзи - семеен, САЩ, 2008; реж. Д... 09:20KinoNova: "Мечтах за Африка" - романтичен филм с уч. на Ким Бейсинджъ... 09:30Bulgaria ON AIR: Семена от Древността - филм 09:30DocuBox: Пътят на юг 09:30Vivacom Arena: Епоха на животните Анимация, Комедия, Семеен 2010 09:45AXN: Тайните служби на Дядо Коледа; анимация, приключенски, Великобри... 10:00bTV Comedy: "По взаимно съгласие" - романтичен, комедия (САЩ, 2017),... 10:00Cinemax 2: "Луна, 66 въпроса", драма, Гърция, 2020; реж.
Синът на Електричката: Гигант може да сътвори изненада срещу ЦСКАНападателят на Гигант - Иван Лазаров, даде интервю пред "Дарик" преди двубоя срещу ЦСКА за Sesame Купа на България. Той е син на Здравко Лазаров-Електричката. "ЦСКА е един от големите грандове. Настроението е приповдигнато, нямаме търпение за мача. Утре ще е голям празник за Съединение, ще има много фенове. Ние имаме много добър колектив, на който ще разчитаме. Всеки мечтае за такъв мач. Ние сме повечето млади момчета, има 2-3 опитни. Повечето работим друга работа, за да можем да се издържаме, разбира се, защото финансите на отбора не са много добри. Ние сме 5-6 момчета, които работим в куриерска фирма, за да можем да съчетаваме футбола в работа. Имаме и момче, което работи в завод и други двама, трима работят в магазин.
Футбол по ТВ за Днес Мачове на Живо & Онлайн Програма
Ще е телевизионен мач, ще има много хора наистина се надяваме някой да види нещо в нас, за да можем да се развиваме на по-високо ниво. Да, баща ми, разбира се, че ми помага. Дава ми ценни съвети, гледаме много мачове заедно. По-различна е тръпката когато баща ми идва да ме гледа. Има и леко притеснение, но още повече ме кара да се надъхвам и да покажа повече от себе си. Аз бях юноша на Локомотив Пловдив после играх в Спартак, Векта, Марица. На 18 години продължих в Пещера след това във Вихрен Сандански и Атлетик Куклен, а сега съм в Гигант от близо година.
Повечето хора ме знаят като сина на Електричката, а не като Иван Лазаров, което ми пречи психически, но си има и плюсове. Най-добрият отбор за мен в света е Ливърпул и ще ги подкрепям винаги. В България подкрепям Локомотив Пловдив. Спомням си периода на баща ми в ЦСКА, защото като е бил в Левски бях много малък.
((Спорт на живо>>>>)) Гигант Съединение ЦСКА гледате